7update in Nieuwleusen op 25 september - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

7update in Nieuwleusen op 25 september

NIEUWLEUSEN – Ken je dat? Dat het even niet meer lukt in je leven? Dan heb je echt steun nodig van mensen om je heen. Volgens 7update is het dan fijn dat er iemand voor je opkomt en zegt “Hou vol”….

 En dat is ook het thema van de volgende 7update op zondagavond 25 september. Aan het woord komen dan een aantal mensen die meedoen of mee hebben gedaan aan de Muskathlon. Dat is een (halve) marathon lopen of 120 kilometer fietsen in onherbergzaam gebied. Kortom, een ultieme uitdaging op een extreme locatie. Ze doen dit om op te komen voor kinderen die in armoede leven of om slavernij die er nog steeds is tegen te gaan.

 

Het belooft een mooie avond te worden vol inspiratie voor jou om vol te houden in je leven. En ook om betekenisvol te kunnen zijn voor een ander.

 

Hou vol ! Dit staat centraal tijdens de volgende 7update op zondagavond 25 september. Een avond met muziek, overdenking, bezinning en ontmoeting. Daarnaast wordt een collecte voor de Muskathlon gehouden.

 

De welbekende 7update praiseband zal deze avond muzikaal ondersteunen. De avond begint om acht uur en wordt gehouden in de Voorhof te Nieuwleusen. De zaal is vanaf kwart voor acht geopend. De toegang is helemaal gratis en iedereen is welkom!

 

Kijk voor meer informatie op www.7update.nl.

Het adres van de Voorhof is Burg. Mulderlaan 1 in Nieuwleusen.

Foto's 2
7update in Nieuwleusen op 25 september - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: