van der Vegt nieuwe sponsor JO17 1 - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

van der Vegt nieuwe sponsor JO17 1

DALFSEN – VD Vegt Interieurs (voorheen Interieurbouw Meubelmakerij van der Vegt) uit Dalfsen is de nieuwe sponsor van ASC’62 JO17 1(g); het voormalige B1, dat sinds dit seizoen een gemengd elftal is.

VD Vegt Interieurs bestaat ruim 28 jaar, is gevestigd aan De Singel 15 te Dalfsen en is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van maatwerk interieurs voor particulieren, bedrijven en instellingen. Voorbeelden zijn keukens, inloopkasten, badkamermeubels, kantoorinrichting en horeca inrichting. De wensen van de klant staan centraal bij VD Vegt Interieurs. Daarnaast kent het bedrijf korte lijnen en daardoor zijn ze flexibel. Alle opdrachten worden met CAD teken programma’s voorbereid en indien gewenst ook in 3d waardoor de samenwerking en interactie soepel verloopt. Om te kunnen voldoen aan de verwachtingen van de opdrachtgevers beschikken zij over geavanceerde cnc-machines.

De eigenaar van VD Vegt Interieurs,  Erik Kelder, heeft afgelopen zomer aangegeven dat VD Vegt Interieurs graag een team wil sponsoren. Dit werd dus JO17 1(g) en naast het wedstrijdtenue en trainingspakken sponsort VD Vegt Interieurs ook de trainingsshirts van dit team. Want vanuit het team kwam de vraag of de trainingsshirts ook gesponsord konden worden en dit bleek geen probleem te zijn. De komende jaren loopt JO17 1(g) er dus weer keurig verzorgd bij! Vorige week zaterdag, 17 september, is de sponsorovereenkomst officieel bekrachtigd door de sponsorcommissie en VD Vegt Interieurs.

ASC’62 is blij VD Vegt Interieurs te verwelkomen als nieuwe sponsor!

Artikel delen: