Open Huis dagen bij SARI Fair Fashion - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Open Huis dagen bij SARI Fair Fashion

DALFSEN – De nieuwe najaarscollectie is binnen! U bent van harte uitgenodigd om deze tijdens de Open Huis dagen van 30 september t/m 8 oktober 2016 te komen bekijken. Onder andere mooie wollen vesten van Inti, vrolijke shirts van Madness, jurken van consequent en Lana en natuurlijk veel keus in wollen en zijden sjaals.
Tijdens de Open Huis dagen ontvangt u bij besteding vanaf € 50,- een waardebon van € 10,- welke geldig is in de maand november 2016. Graag tot ziens aan de Emmastraat 20 in Dalfsen.

Fair Fashion

SARI is het adres voor fair fashion, duurzame kleding en accessoires die voldoen aan fairtrade voorwaarden en dus recht doen aan producenten en milieu wereldwijd.

Naast de kleding van bijvoorbeeld handgeweven en gebreide stoffen verkopen de SARI Fair Fashion Winkels kleding gemaakt van millieuvriendelijke materialen als biologisch verbouwde katoen, linnen en hennep.

Wie graag zelf kleding naait, kan bij een aantal SARI-winkels terecht voor handbedrukte en handgeweven stoffen aan de meter met een exclusieve en verrassende uitstraling .

Artikel delen: