Gemeente Dalfsen zoekt sportkampioenen 2016

DALFSEN – Tijdens de jaarlijkse huldiging van sportkampioenen wil de gemeente Dalfsen niet alleen haar sportkampioenen huldigen, maar ook sporters die het afgelopen jaar een bijzondere prestatie hebben geleverd.

 

Voor deze huldiging is het college van burgemeester en wethouders op zoek naar verenigingsleden of teams uit de gemeente Dalfsen die in 2016 op provinciaal, nationaal, Europees, internationaal of Olympisch niveau kampioenschappen hebben behaald. Voor sportverenigingen die spelen in de landelijke competitie gelden de promoties naar een hogere klasse in 2016 binnen de betreffende districten. Dit moeten echter wel de standaardteams of eerste teams van een vereniging zijn.
Aanmelden via de website
Ben jij dit jaar sportkampioen in één van bovenstaande categorieën geworden? Of ken jij een persoon of team die aan het profiel voldoet? Meld jezelf of een ander (team) dan tot 11 november 2016 aan door het online aanmeldformulier op www.dalfsen.nl/sportkampioenen in te vullen!
Huldiging tijdens nieuwjaarsreceptie 2017
De huldiging van de kampioenen/sporters over het jaar 2016 vindt plaats op dinsdag 3 januari 2017 tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente (van 19.00 – 21.00 uur) in de raadzaal van het gemeentehuis in Dalfsen. In het bijzijn van partners en/of familieleden, trainers, afgevaardigden van het gemeentebestuur en vertegenwoordigers van verenigingsbesturen wil de gemeente op een originele manier stilstaan bij de behaalde sportprestaties in 2016.
Heeft u vragen?
Neemt u dan contact op met mevrouw Maijers van de eenheid Maatschappelijke Ondersteuning door te bellen met +140529. U kunt ook een mail sturen naar sportkampioenen@dalfsen.nl.

Artikel delen: