PLINQ gaat verhuizen. Kom naar de Open Dagen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

PLINQ gaat verhuizen. Kom naar de Open Dagen

DALFSEN – 28 & 29 oktober Open Huis nieuwe vestiging PLINQ. Dalfser internetprovider PLINQ opent op vrijdag 28 oktober a.s. haar nieuwe kantoorpand aan de Prins Hendrikstraat 9 in Dalfsen.(aan de Prins Hendrikstraat loopt parallel met de rondweg pal naast Schildersbedrijf Grobbee) 

Na 14 jaar gevestigd te zijn geweest aan de Wilhelminastraat 56 in Dalfsen zal PLINQ, maar ook bedrijfsonderdeel Compenz Automatisering kantoor gaan houden in hun nieuwe pand aan de Prins Hendrikstraat. Op vrijdagmiddag 28 en zaterdag 29 oktober bent u van harte welkom tijdens het Open Huis!

Groei als volledig zelfstandig provider

Ruim tien jaar geleden is PLINQ begonnen met het aanbieden van internet en telefonie. Destijds nog onder de naam SallandXS konden klanten in de regio een ADSL of kabelverbinding krijgen. De ambitie was echter veel groter. In de afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt aan een compleet aanbod van diensten, aldus directeur/eigenaar Eddy van der Vegt. PLINQ is tegenwoordig als een van de weinige partijen in Nederland een volledig zelfstandige serviceprovider. Diensten zoals internet, telefonie en televisie worden door PLINQ volledig vanuit eigen beheer geleverd.
PLINQ levert internet, televisie en telefonie door heel Nederland. Via het netwerk van KPN/Reggefiber heeft PLINQ landelijke dekking. Daarnaast is PLINQ actief betrokken bij verschillende lokale glasvezelinitiatieven in de buitengebieden zoals bijvoorbeeld in het Vechtdal en Salland.
Omdat wij momenteel een flinke groei doormaken is de verhuizing naar het nieuwe pand een mooie stap, aldus Eddy van der Vegt.

Kom ervaren wat PLINQ allemaal doet
Met de opening van het nieuwe pand pakt PLINQ flink uit. De dienstverlening van PLINQ staat centraal, zodat u kunt ervaren wat PLINQ allemaal kan bieden. De medewerkers van PLINQ geven een graag een rondleiding . Ook kunt u Fox Sports prijzen winnen door te schieten op het Fox Sports prijzendoel of racen in een echte HP Formule 1 simulator.
De nieuwe vestiging van PLINQ wordt vrijdagmiddag 28 oktober officieel geopend. Op vrijdagmiddag 28 oktober van 14.00 tot 18.00 uur en op zaterdag 29 oktober van 10.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen aan de Prins Hendrikstraat 9 in Dalfsen.

Foto's 2
PLINQ gaat verhuizen. Kom naar de Open Dagen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: