Expositie Adriaan Holsappel in Anjerpunt Hoonhorst - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Expositie Adriaan Holsappel in Anjerpunt Hoonhorst

HOONHORST  – In het Anjerpunt van Hoonhorst/zaal Kappers exposeert elke twee maand een kunstenaar uit het Vechtdal in de expositieserie “Kunst uit het Vechtdal”. Tot en met 30 oktober kunt u nog genieten van potlood- en krijttekeningen, acrylschilderijen en linosneden van de Heinose schilder én dichter Henne Neppelenbroek.
In de maanden november en december vindt u in het Anjerpunt werk van de Dalfser grafisch vormgever en fotograaf Adriaan Holsappel.  Deze expositie betreft een overzichtstentoonstelling van zijn foto’s over het Vechtdal, vanaf de grens met Duitsland tot aan het Zwarte Water. De tentoonstelling bevat ook diverse in het Vechtdal geënsceneerde foto’s. Daarnaast brengt hij de loop van de Vecht in beeld met een installatie van ijzerdraad.
Adriaan maakt foto’s, video’s en grafisch werk zoals dat uit zijn gevoel voortkomt en laat daarmee zien wat hem bezig houdt. Hij wil daarbij een vraag oproepen, een verhaal vertellen, een statement maken, vervreemding laten zien. Hij laat graag de verbeelding van de bezoeker spreken.
In de jaren negentig heeft Adriaan een grafische opleiding gevolgd in Almelo met fotografie in het lespakket. Hij heeft gewerkt op een reclamebureau in Nijeveen en op een webdesign-bureau in Hasselt. Hij won verschillende fotografieprijzen.
Adriaan Holsappel (1975) is geboren en getogen in Dalfsen. Hij vindt vooral rust en inspiratie in het Vechtdallandschap, op de fiets en met zijn camera.
Zie ook www.adriaanholsappel.nl

De expositie is geopend vanaf 1 november a.s. op maandag tot en met woensdag van 13.00 – 17.00 u, op donderdag tot en met zondag van 10.00 – 17.00 u en op donderdag van 19.00 – 21.00.

Bijlage: Kunst uit het Vechtdal, Adriaan Holsappel met afbeelding

Foto 1
Artikel delen: