Rosengaerde zet mantelzorgers in het zonnetje - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Rosengaerde zet mantelzorgers in het zonnetje

DALFSEN – LEMELERVELD – Donderdag 10 november is de landelijke Dag van de Mantelzorg. Het thema van dit jaar is: ‘Samen doen’. Zorgcentrum Rosengaerde wil deze dag niet ongemerkt voorbij laten gaan en graag alle mantelzorgers in het zonnetje zetten.

 

Dit doen ze door een leuke bijeenkomst te organiseren: ’s ochtends in Dalfsen en ’s middags in Lemelerveld.

 

Programma

Er wordt gestart met koffie of thee met iets lekkers erbij. Daarna wordt het ‘Samen Doen’-programma voor 2017 gepresenteerd. Tot slot kan er samen genoten worden van een optreden van Mevrouw Vlinder.

 

Van harte welkom

Rosengaerde nodigt mantelzorgers en hun familielid of relatie uit om te komen genieten van een kopje koffie of thee met iets lekkers en de rest van het gezellige programma. U bent van harte welkom. Er zijn geen kosten aan verbonden en u hoeft zich niet aan te melden.

 

Waar en hoe laat

U bent ’s ochtends van harte welkom in De Blauwe Bogen in Rosengaerde Dalfsen. Het programma in Dalfsen start om 10 uur en duurt tot 11.30 uur.

‘s Middags verwelkomt Rosengaerde u graag in De Kajuit in Het Anker in Lemelerveld. Aanvangstijd in Lemelerveld is 14 uur en het programma duurt tot 15.30 uur.

Foto's 2
Rosengaerde zet mantelzorgers in het zonnetje - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: