Informatieavonden van het CCC

ZWOLLE – Donderdag 10, woensdag 16 en donderdag 17 november vinden op het Carolus Clusius College informatieavonden plaats voor leerlingen die volgend jaar naar het voortgezet onderwijs gaan. Deze avonden zijn speciaal bedoeld om toekomstige vo-leerlingen alvast een beetje op weg te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een opleiding.

Basisschoolleerlingen en hun ouders, met name uit Dalfsen,  zijn van 19.00 – 21.00 uur van harte welkom op het CCC (ingang Kamperweg).

Op het CCC kunnen leerlingen terecht voor internationaal gymnasium Orfeo, atheneum, havo en vmbo-tl. Het CCC biedt regulier, tweetalig en Engelstalig onderwijs. Welke richting leerlingen ook kiezen, het CCC zorgt ervoor dat zij op elk niveau worden uitgedaagd, zodat leerlingen het beste uit zichzelf kunnen halen.

Op donderdag 10 november geeft het CCC informatie over de havo. Deze avond is voor leerlingen met het advies havo, havo/atheneum of havo/vmbo-tl. Op woensdag 16 november wordt informatie gegeven over internationaal gymnasium Orfeo en atheneum. Deze avond is voor leerlingen met het advies gymnasium, atheneum of havo/atheneum. Donderdag 17 november zijn leerlingen met het advies vmbo-tl of vmbo-tl/havo van harte welkom op het CCC.

Meer weten en aanmelden
Aanmelden voor de informatieavonden kan via www.hetccc.nl.

Artikel delen: