Techniek! Jouw toekomst?

REGIO – De Vrienden van Techniek staan op 9 november en 10 november 2016 van 14.00 tot 21.00 uur op de Onderwijsbeurs Noordoost met als doel jongeren bewust te maken van de opleidings-, beroeps- en carrièremogelijkheden die de technische sector rijk is. Als vrienden van de techniek hebben ze samen met het regionale onderwijs interactieve techniekworkshops uitgewerkt.

Interactief techniek
Op het Techniek experience kunnen de bezoekers van de Onderwijsbeurs niet alleen ontdekken wat de carrièremogelijkheden in de techniek zijn, maar ook welke bedrijven en opleidingen in de regio hen met open armen ontvangen. Het thema van dit jaar is kiezen, leren en werken! Dit is onder andere te zien in de doe-activiteiten die op het Techniek experience worden georganiseerd, zoals het maken van een werkstuk, techniekfilm, OculusRift bril, workshop aikido en techniek, lassen, Fanuc robot basketball cel.

 

Organisatie
Op het Techniek experience staan vertegenwoordigers van Beenen Industriële Automatisering, Unica, Bepacom BV, Thecla Bodewes Shipyards, Bwefar Rental, VMI Group, Tosec BV, InstallatieWerk Noordoost & Flevoland, OBM-Zwolle, OTIB en het Deltion College.

 

Onderwijsbeurs Noordoost
De Onderwijsbeurs Noordoost vindt woensdag 9 en donderdag 10 november plaats in de IJsselhallen, Rieteweg 4 in Zwolle. De beurs biedt een overzicht van opleidingen op alle niveaus. Er staan mbo- en hbo-instellingen, maar ook universiteiten, particuliere opleidingen en bedrijven met leer-/werktrajecten.

Meer informatie over de Onderwijsbeurs en Techniek experience klik hier.

Artikel delen: