Dalvo Dames 1 wint overtuigd met 4-0 op Urk

DALFSEN – Afgelopen zaterdag stond er een wedstrijd tegen de dames van Prota/Urk op het programma. Deze wedstrijd werd gespeeld op Urk.

In de eerste set mocht Dalvo van start met de opslag. Dalvo begon sterk aan de wedstrijd, de ballen van Urk werden goed opgevangen en er werden weinig fouten gemaakt. Ook had Dalvo een goede opslag waar de dames van Prota/Urk moeite mee hadden. De set werd gewonnen met 25-12. Ook de tweede set werd goed gespeeld en gewonnen door Dalvo met 25-14.

De derde set begon iets moeizaam, er werden wat meer fouten gemaakt. Na een aantal punten wist Dalvo de draad weer op te pakken en de set werd gewonnen met 25-18. De laatste set maakte Prota/Urk wat meer punten, er werden mooie ballen aangevallen. Maar dat was niet genoeg, Dalvo wint de vierde set met 25-23.

Door de mooie overwinning van 4-0 tegen Prota/Urk staat Toyota van Leussen dames 1 inmiddels op nummer 2 in de competitie. De volgende wedstrijd zal gespeeld worden op zaterdag 19 november om 15:00 uur in eigen hal, de Trefkoele+.

Artikel delen: