Imminkhoeve hele winter geopend - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Imminkhoeve hele winter geopend

LEMELE  – Het kleinschalige en aangepaste vakantiepark Imminkhoeve is voortaan het hele jaar geopend, dus ook tijdens de wintermaanden. Het is voor het eerst dat de accommodaties in de winter bezet zijn.

Voor veel mensen is dit een uitkomst zodat ze tijdens de feestdagen niet alleen hoeven te zijn. Alleengaanden kunnen namelijk in het Landhuishotel verblijven, momenteel geheel in kerstsfeer. Ook zijn er diverse uitstapjes en activiteiten waaraan men kan deelnemen.

Imminkhoeve onderscheidt zich van doorsnee vakantieparken omdat alle accommodaties volledig toegankelijk zijn voor mindervaliden. Gasten kunnen daarnaast ook de nodige extra zorg of hulpmiddelen ontvangen tijdens het verblijf.

Het is prima vertoeven bij Imminkhoeve in de winter, want

  • gasten voelen zich thuis maar zijn er toch even uit
  • er is heerlijk eten, vers klaargemaakt in eigen keuken
  • alle accommodaties zijn 100% toegankelijk
  • gasten krijgen extra zorg en hulpmiddelen indien nodig

 

Over Imminkhoeve

Al meer dan 44 jaar is Imminkhoeve een toegankelijk vakantiepark voor mensen die extra zorg nodig hebben. De accommodaties liggen in een parkachtige omgeving en zijn volledig aangepast voor mindervaliden. Ze zijn geschikt voor kleine of grote groepen, families, gezinnen, koppels of alleengaanden. Imminkhoeve zorgt voor hulpmiddelen en extra zorg, zodat ook mantelzorgers eens vakantie kunnen vieren. Meer informatie www.imminkhoeve.nl.

 

Foto 1
Artikel delen: