Fitness in Hoonhorst is een feit

Fitness in Hoonhorst is een feit

HOONHORST – Op de Enquête over een fitness ruimte in Hoonhorst heb ik veel positieve reacties mogen ontvangen, en hebben veel mensen al laten weten er gebruik van te willen gaan maken. Super, Any Fitness in Hoonhorst kan dus doorgaan.

 

De toestellen staan al in Kulturhus De potstal! Hierbij wil ik Stichting de Potstal bedanken dat ik dit concept: “het sporten op uitgeleende fitness apparatuur” mag starten. Het concept is een nofprofit Fitness Studio. Ikzelf heb veel passie voor sport en wil dit graag overbrengen naar anderen om zo iedereen aan het sporten te krijgen om gezond en fit te blijven. Ik doe dit op geheel vrijwillige basis.
Ik (en hopelijk in de toekomst samen met 2-3 andere begeleiders), zal de sporters (vanaf 21 jaar) begeleiden en corrigeren waar ik kan. Het trainen in de ruimte in de Potstal is dus puur op eigen risico!
.
Mogelijkheid tot trainen is:
Any Fitness Hoonhorst, locatie Kulturhus De Potstal, 1 ste verdieping
– Elke woensdagavond 19:00-20:00 uur
– Elke donderdagmorgen 9:00- 10:00 uur
OPEN HUIS:
8 januari vanaf 14:00 (tijdens Snertloop)
Tijdens de Snertloop op 8 jan. houd Any Fitness “Open Huis”, er is dan mogelijkheid om ruimte te bezichtigen en de apparaten uit te proberen. Ook Stephanie van Salus (diëtiste) zal hierbij aanwezig voor evt. vragen om naast het sporten verantwoord af te vallen. Tevens kan men die middag de strippenkaart aanschaffen.
De bedoeling is om in de toekomst nauw samen te werken met Fysiofits ,Salutar sportmassage en Salus …, samen maken we ons sterk voor een gezond en fit lichaam!
Sportieve groet, en hopelijk tot 8 jan of nog mooier op 11, 12 jan om zo het nieuwe jaar sportief te beginnnen!

Claudia Lubberts

Artikel delen:
Foto 1