Start Rabobank Clubkas Campagne - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Start Rabobank Clubkas Campagne

REGIO – Start Rabobank Clubkas Campagne #VVS 2017: € 150.000 voor lokale sport- en cultuurclubs. Inschrijven t/m 1 februari. Coöperatieve Rabobank Vaart en Vechtstreek gelooft in de rol van het stichtings- en verenigingsleven om de lokale omgeving bloeiend te houden.

 

Met de Rabobank Clubkas Campagne #VVS wil de bank op een transparante manier sponsorgelden inzetten en sport- en cultuurclubs helpen hun zichtbaarheid te verhogen en de clubkas te versterken. In 2017 is een bedrag van € 150.000 beschikbaar. Leden van de coöperatieve bank verdelen het bedrag. Tot en met 1 februari 2017 kunnen de 800 sport- en cultuurclubs die klant zijn bij Rabobank Vaart en Vechtstreek zich via www.rabobank.nl/vvs inschrijven.

 

Informatieavond 10 januari Nieuwleusen en 12 januari Hardenberg

Clubs die geïnteresseerd zijn kunnen terecht bij een informatieavond over de Rabobank Clubkas Campagne #VVS 2017. Op dinsdag 10 januari om 19.30 uur in ’t Witte Peerd in Nieuwleusen. En op donderdag 12 januari om 19.30 uur bij voetbalvereniging HHC Hardenberg. Aanmelden kan via www.rabobank.nl/vvs. Direct inschrijven voor deelname aan de clubkas campagne kan – tot uiterlijk 1 februari –  ook via deze website.

Laat je clubhart zien

Met de Rabobank Clubkas Campagne #VVS stemmen de circa 20.000 leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag voor de clubkas. In februari voeren de clubs campagne voor hun bestedingsdoel. Voor de meest creatieve en jeugdige campagnes is een bonus van € 25.000 beschikbaar. In maart stemmen de leden. Op zaterdagavond 1 april vindt het spectaculaire clubhartfeest plaats waar alle sponsorbedragen op een feestelijke manier bekend worden gemaakt. Volg Facebook Rabobank Vaart en Vechtstreek voor actuele informatie.

Artikel delen:
Foto 1