Rij-instructeur Herman Westerhof pensioen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Rij-instructeur Herman Westerhof pensioen

DALFSEN – Rij-instructeur HERMAN WESTERHOF gaat na 45 jaar met pensioen. Vele Dalfsenaren kennen Herman, zelfs tot in de wijde omgeving wordt Herman herkend en begroet. Ruim 1500 mensen heeft hij leren motorrijden en even zoveel het autorijden geleerd.

 

Kwam er een vrachtauto, bus of aanhanger aanvraag binnen, dan deed Herman dat er ook wel even bij. Lesgeven was zijn passie, geduld heeft hij eindeloos, droge humor en vakkennis zijn kracht.
Rijdend op zijn Goldwing van 1800cc reed hij achter zijn kandidaten aan. Jarenlang reden er drie lesmotoren voor hem uit, die via de portofoon hun lesinstructies kregen. Dit leverde regelmatig hilarische taferelen op. Tot grote schik van Herman zelf, die wanneer het maar even kon, de voorbijganger ook nog via de portofoon begroette.
Vandaag is dan toch de dag gekomen dat Herman afscheid neemt van zijn geliefde beroep als rijinstructeur. Zijn laatste kandidaat is met vlag en wimpel geslaagd, de lesmotoren gaan in de verkoop.
De Goldwing blijft niet in de garage. De motortrailer staat klaar om Herman samen met zijn geliefde vrouw en haar motor, naar mooie bestemmingen in Europa te brengen zodat ook daar, de wegen door hen op de motor verkend kunnen worden.
HERMAN bedankt, het ga je goed!

Artikel delen:
Foto 1