Mag u niet missen: info aanvliegroute vliegtuigen boven uw woning

HOONHORST –  Donderdag 26 jan, is er een informatieavond welke gaat over de vliegroute Lelystad in zaal Kappers. In de media is de afgelopen tijd uitgebreid verslag gedaan van de ontwikkelingen rondom de uitbreiding van het vliegveld Lelystad. De planning was om vanaf april 2018 de chartervluchten op vliegveld Lelystad te laten vliegen.

 

De aanvliegroutes naar het nieuwe onderdeel van Schiphol liggen boven het Vechtdal. Dat laatste baart zorgen en roept vragen op. Wat doet dit met ons groene en rustige Vechtdal? Welke invloed heeft dit op de luchtkwaliteit en brengt dit geluidsoverlast met zich mee?

 

Het college van de gemeente Dalfsen is op aandringen van D66 daarop in actie gekomen en vraagt aandacht voor de milieueffecten en de leefbaarheid. Het Plaatselijk Belang van Hoonhorst, Dalfsen en Hessum /Rechteren/ Venneberg en Lemelerveld willen inwoners in de gelegenheid stellen meer te weten te komen over deze effecten en welke mogelijkheden er zijn om de overlast te beperken.

 

Daarom organiseren de gezamenlijke Plaatselijke Belangen een informatieavond waarvoor verschillende deskundigen zijn uitgenodigd om het een en ander toe te lichten en vragen te beantwoorden.

 

We nodigen u uit voor deze avond die plaats zal vinden op donderdag 26 januari 2017 om 20.00 uur in het Anjerpunt, zaal Kappers in Hoonhorst.

 

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur Plaatselijk Belang Hoonhorst e.o.,

 

Eline Elshof, voorzitter

Artikel delen: