Sports4kids 2017 is AAN

DALFSEN – Ook dit voorjaar hoeven kinderen van 4 tot en met 12 jaar zich na schooltijd niet te vervelen, want Sports4kids gaat weer van start! Wederom zetten vele sportverenigingen hun sport in het zonnetje. Zo is er dit jaar een spectaculair evenement in het zwembad.

 

Ook vindt er een grote apenkooi plaats in de Trefkoele en kunnen kinderen kennismaken met talloze andere uitdagende sporten. De sporten vinden plaats van februari tot en met juni.
In totaal kan gekozen worden uit 12 verschillende sporten. Samen met leeftijdsgenootjes een partij hockeyen, de ippon aanleren met judo, je tegenstander helemaal zoek spelen met badminton, met jouw team de Champions League voor kids winnen, basketbaltrucjes leren of jullie team voor het trefbal toernooi voorbereiden! Het kan allemaal via Sports4Kids.

 
Kosten
De kosten van de lessen worden bewust laag gehouden en variëren van één tot drie euro per les. Om bewegen na schooltijd te stimuleren mogen kinderen die zich opgeven voor vier of meer sporten, deze gratis volgen bij Sports4Kids! Kinderen uit het jeugdsportfonds mogen gratis deelnemen.

 
Weinig reden om niet mee te doen
Natuurlijk is bewegen gezond. Het zorgt niet alleen voor een actieve leefstijl en een goede motorische ontwikkeling, maar het zorgt ook voor een fysieke (en mentale) weerstand. Ten slotte leren kinderen sociale eigenschappen ontwikkelen door met andere kinderen te bewegen. Kortom, er blijven weinig goede redenen over om niet mee te doen.

 
Aanmelden Ben je tussen de 4 en 12 jaar en is je interesse gewerkt? Kijk op het sportprogramma in de digitale folder via www.dalfsendoet.nl en meld je aan door een mail met naam, leeftijd en activiteit te sturen naar beweegteam@smon.nl.
Meer informatie:

Artikel delen: