Napoleon komt naar Oudleusen! - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Napoleon komt naar Oudleusen!

OUDLEUSEN – Zaterdag 4 februari gaat het gebeuren. Napoleon komt naar de Wiekelaar! Het Vechttoneel speelt dan ‘Een Beeld van een Man’. De spelers zijn erg enthousiast over het stuk en het belooft een super mooie en geslaagde avond te worden.

U bent van harte welkom om deze of een van de andere voorstellingen bij de wonen. Reserveren is aan te raden. U kunt reserveren via vechttoneel@gmail.com of telefonisch bij Erna Roddenhof (0523-658169). Bij voldoende plek zijn de kaarten ook aan de deur verkrijgbaar.

De optredens zijn op 4 februari in de Wiekelaar te Oudleusen, 11 februari in het Trefpunt te Balkbrug, 18 februari in het Hervormd Centrum te Ommen. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur.
Korte omschrijving van het spel:
Barones van Heugafelt de Bouclé, een arrogante vrouw, is een enthousiaste antiek verzamelaarster. Samen met haar nicht, die deze passie met haar deelt, is zij hopeloos verliefd geworden op een beeld van Napoleon. Zij geeft een klein fortuin uit om het beeld aan te schaffen. De Barones heeft al veel personeel. Maar omdat het hoofd van de huishouding ontslag heeft genomen, heeft ze een advertentie geplaatst voor nieuw personeel. Zij kan naast de butler, het keukenpersoneel, de secretaresse en de tuinjongen nog wel wat extra handen gebruiken op haar Havezathe.. Er komen twee sollicitanten op de advertentie af Het lijkt een geluksdag te worden voor de Barones, want het beeld van Napoleon wordt bezorgd. Het nieuwe personeel krijgt meteen een klus te klaren. Dat ze minder handig zijn dan de Barones verwacht laat zich raden en de problemen vragen om creatieve oplossingen, die de nieuwe meid zo uit de mouw schudt.

Artikel delen: