Gouden genieters, met of zonder alcohol

DALFSEN – Vrije tijd en een gestructureerd leven met veel sociale contacten. Bij die sociale ontmoetingen wordt een glaasje gedronken……heerlijk. Het brengt gezelligheid, je voelt je vrijer, minder remmingen en het is lekker. Maar wat weten we er echt van en willen we dat weten?

Hoe vaak denken we aan de gevolgen voor onszelf en /of een ander, wanneer we een heerlijk pilsje of een glas wijn voor ons hebben staan? Soms moet je sterk in je schoenen staan om niet mee te doen. Stel je voor dat het omgekeerd zou zijn. Dat de maatschappij juist tegen alcoholgebruik is.

 
Enkele feiten zijn zeker. Bij het ouder worden kan het veranderende lichaam slechter tegen alcoholgebruik. Het resultaat van medicijngebruik is anders bij alcohol inname. Ons reactievermogen gaat achteruit.
Op vrijdagavond 3 februari gaan de aanwezigen in het Trefkoele+ café op een ludieke manier met elkaar in gesprek. Inleider van deze avond is onze plaatsgenoot Dini Brouwer, preventiewerker bij Tactus. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen. De avond begint om 20.00 uur en zal om 22.00 uur afgesloten zijn. Stel de vragen die je altijd hebt willen stellen en ga met elkaar in gesprek. Daar staat ’t Denk-Gelag om bekend. De entree is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. Voel je welkom. Voor eventuele informatie: Tineke de Vries, tel.06-25363195

Artikel delen: