Aftrap STEMPEL-SHOPPEN in Nieuwleusen - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Aftrap STEMPEL-SHOPPEN in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Aftrap STEMPEL-SHOPPEN, eerste stempels zijn al gezet! De eerste stempels van de klanten-actie van ondernemers in Nieuwleusen zijn al verzameld. De hoofdprijs is dan ook een prachtige stedentrip verzorgd door Effe Weg ter waarde van 500 euro! Vanaf maandag 30 januari tot en met zaterdag 11 februari kan iedereen die winkelt in Nieuwleusen meedoen aan de actie van de ondernemersvereniging.

 

Het is de eerste actie onder het motto ‘Actief Nieuwleusen’ na het samengaan van de activiteitencommissies met de ondernemersvereniging (OVN). De OVN wil graag duidelijk maken dat Nieuwleusen een groot en uniek winkelaanbod heeft en ook heel veel actieve ondernemers zonder winkel in het dorp heeft.

 
Actief Nieuwleusen
“Wij hebben een enorme verscheidenheid aan winkels en diensten. Dat is mooi, want zo hou je een dorp leefbaar. Om dit onder de aandacht te brengen en te houden komt de ondernemersvereniging komend jaar met een paar bijzondere acties en uiteraard staan er leuke evenementen op stapel. Alles onder het motto Actief Nieuwleusen.” Arjan Fossen van Helga Schuurman Schoenen en Podologie is aangenaam verrast door het enthousiasme van klanten. “Wij kregen na de eerste aankondiging van het stempel-shoppen al vragen van mensen die een stempel wilden, dat is hartstikke mooi!”

 
Stempels verzamelen
Mensen die hun boodschappen doen in het dorp, naar de kapper gaan, of bijvoorbeeld hun voeten laten verzorgen, krijgen bij een aankoop een stempel op een stempelkaart. De volle kaart (met 6 stempels van 6 aankopen bij 6 verschillende winkels) kan je inleveren bij een deelnemende winkel/ondernemer en dan maak je als klant klant kans op leuke prijzen. Niet alleen zijn er ruim 50 prijzen ter waarde van 50 euro te verdienen (elke deelnemer stelt een prijs beschikbaar) uiteindelijk dingen alle volle stempelkaarten mee naar de hoofdprijs, de Stedentrip.

 
Effe Weg
De hoofdprijs is een 4-daagse Stedentrip ter waarde van 500 euro. Als sponsor geeft Effe Weg de klanten de vrije keuze van vertrek, mits het maar voor 31 december 2017 is. De steden waaruit je kunt kiezen zijn prachtig; Parijs, Berlijn, Londen of Praag. En bij de prijs zitten reserveringskosten, alle boekbare opties en is de reis aangemeld bij het calamiteitenfonds. De winnaar van de hoofdprijs wordt maandag 13 februari getrokken uit alle volle spaarkaarten en uiteraard gepubliceerd in De Dalfser Marskramer.

Artikel delen:
Foto 1