Passie voor de caravan

Passie voor de caravan

NIEUWLEUSEN – Groen Caravans is een gemoedelijk familiebedrijf. Tijd en aandacht voor de klant zijn speerpunten bij Groen Caravans om samen met de klant op zoek te kunnen gaan naar de caravan die het beste bij de klant past. Of dat nu een voor een nieuw mobiel vakantieverblijf is, een occasion of een huurcaravan om het caravanleven eerst eens uit te proberen.

Dankzij de no-nonsens aanpak zonder loze praatjes weten klanten vanuit het hele land Groen Caravans te vinden. U vindt bij Groen caravans een grote voorraad nieuwe caravan ± 30 stuks van de merken LMC, Caravelair en Sprite en tevens staan er enkele voortenten op van de merken Doréma en Isabella en luifels van Thule Omnistor. Op het occasionplein staan gemiddeld 50 caravans, dus een zeer gevarieerd aanbod. Alle caravans worden uiteraard afgeleverd met BOVAG garantie.

Voor onderhoud en schadereparatie aan uw caravan of camper (alle merken) kunt u er terecht. In de werkplaats werken monteurs met kennis van zaken. En Bovag gecertificeerd.

Tevens beschikken ze over een winkel waar u diverse kampeer- en caravanaccessoires kunt vinden.

Groen Caravans verwelkomt u graag in de showroom aan de Oosterhulst 19 te Nieuwleusen. Tel. 0529-484400 of kijk eens op www.groen-caravans.nl

Artikel delen: