Samenwerking Volkstuinvereniging en Welkoop

DALFSEN – De Dalfser volkstuinvereniging is er, na wat geflirt, in geslaagd om met de Welkoop winkel ter plaatse een interessante samenwerking aan te gaan. Hierdoor kunnen leden van de volkstuinvereniging, op vertoon van hun lidmaatschap, profiteren van fikse kortingen en tal van aanbiedingen.

Het startschot van deze samenwerking valt op 14 februari tijdens de algemene ledenvergadering. De Welkoop stelt speciaal voor deze ledenvergadering in haar winkel een ruimte ter beschikking. Een ware blijk van liefde op deze toepasselijke dag!
Op groentezaden geldt een korting van 20% voor leden! Ook worden tal van activiteiten, zoals de jaarlijkse Lentefair, in gezamenlijkheid georganiseerd. Voorzitter Roel Doorten: “Op een aantal tuinpercelen mogen proeftuintjes ingericht worden waarop dan nieuwe plantversterkende biologische middelen van de Welkoop getest kunnen worden. Vruchtbaar en nuttig teamwork dus!”

 
De Dalfser volkstuinvereniging beschikt over een prachtig tuincomplex aan de Ruitenborghweg waar al veel Dalfsenaren met enthousiasme en plezier hun hobby uitoefenen: het telen van groenten, fruit, kruiden en nog veel meer. Want wie tijdens een fietstochtje een kijkje komt nemen ziet tegenwoordig ook bijzondere theeplanten en bloemen groeien.

 
De laatste jaren is de belangstelling alleen maar toegenomen. Het zelf telen is niet alleen boeiend en interessant. Actief bezig zijn in de buitenlucht is ook nog eens stress verlagend. Steeds meer mensen zien in dat het consumeren van verse, zelf geweekte biologische groenten en fruit een bijdrage levert aan langer en gezond leven. Het Bestuur van de Volkstuinvereniging draagt graag bij aan dit besef door mensen te attenderen op het plezier en de voordelen die het zelf telen met zich mee brengt. De samenwerking met de Welkoop helpt ons om nog meer mensen te interesseren voor deze prachtige hobby en daarmee ons doel te bereiken.
Informatie over onze vereniging vindt u op: http://www.volkstuindalfsen.nl

Artikel delen: