Gerry Hulst start in april met wandelcoaching

Gerry Hulst start in april met wandelcoaching voor zorgprofessionals. Haar reguliere supervisie- en coaching praktijk Spiegelvisie bevindt zich in Zwolle, op het Health Innovation Park, schuin tegenover de Isala.

 

Wanneer een klant kiest voor wandelcoaching, maakt Gerry vanaf april 2017 gebruik van de prachtige natuur rondom haar woonplaats Dalfsen.

 

Gerry richt zich in haar praktijk inmiddels anderhalf jaar specifiek op zorgprofessionals. Zij komt zelf uit de gezondheidszorg.

In haar laatste beroep als leidinggevende in een ziekenhuis constateerde zij dat verpleegkundigen en verzorgenden zichzelf voorbij dreigen te lopen. Zorgprofessionals vergelijkt zij graag met elastiek. Ze hebben de neiging zichzelf steeds verder op te rekken. Tot ze op een kwade dag ontdekken dat ook een sterk elastiek kan knappen. En dan is het te laat. Gerry wil haar steentje bijdragen om de kans op een burn-out bij zorgprofessionals te voorkomen.

 

Zorgprofessionals praten over het algemeen niet graag over zichzelf. Zij zijn helpers en helpers staan erom bekend dat ze zelf niet makkelijk hulp vragen. Stilzitten is aan hen meestal ook niet besteed. Tijdens een wandeling ben je in beweging, loop je naast elkaar en dat maakt het makkelijker om ontspannen in gesprek te gaan. Daarnaast biedt de natuur en de straks ontluikende lente allerlei handvatten om over door te praten.

 

Elke zorgprofessional die een beroepsgerelateerde vraag heeft is welkom bij Spiegelvisie. De vragen kunnen gaan over vermoeidheid, frustratie, machteloosheid tot de behoefte aan een spiegelend gesprek over een bepaald thema, zoals de combinatie van werk en moederschap. Maar ook de zorgprofessional die wil ontdekken hoe zij haar kwaliteiten en talenten beter in kan zetten op het werk, is bij Gerry aan het juiste adres.

 

De eerste wandelcoachsessie is een gratis kennismaking en wordt op afspraak ingepland.

 

Gerry Hulst staat als supervisor en registercoach geregistreerd bij de landelijke vereniging voor supervisie en coaching. (LVSC).

 

De zorgprofessional of teammanager in de zorg die meer wil weten of een afspraak wil inplannen kan contact opnemen via het mailadres info@spiegelvisie.com of bellen met het nummer 06-30639303

 

Website: www.spiegelvisie.com

Artikel delen: