Sponsorloop voor Stichting Haarwensen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Sponsorloop voor Stichting Haarwensen

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 15 april om 11 uur gaat de run for hair van start in Nieuwleusen. Deze sponsorloop is speciaal bedoeld voor het inzamelen van geld voor stichting haarwensen.

De 20 jarige Nieuwleusenaar, Marijke Kristel, is finaliste van de Miss Beauty of Overijssel en zet zich keihard in voor Stichting Haarwensen. De stichting is speciaal bedoeld voor kinderen tot 18 jaar die door bijvoorbeeld chemo kuren of haarziekten hun haar volledig of gedeeltelijk zijn kwijtgeraakt.

Daarom heeft de finaliste een sponsorloop opgezet samen met sport en welness centrum Helios, om een mooi bedrag bij elkaar te lopen. De route is een ronde langs de sportvelden van ongeveer 1 kilometer, de deelnemers kunnen kiezen uit 1 rondje, hun grenzen verleggen naar 5 rondjes of zelfs 10 rondjes. Ook vallen er leuke prijsjes te winnen die door verschillende bedrijven worden gedoneerd.

Deelnemen bedraagt een donatie van minimaal 5 euro, 5 euro is prima meer is nog beter. De volledige opbrengst zal worden gedoneerd aan Stichting Haarwensen. Opgeven kan door een mailtje te sturen met daarin je naam, leeftijd, donatiebedrag en hoeveel rondjes je van plan bent te gaan lopen/joggen, naar marijkekristel@hotmail.com of door het inschrijfformulier in te vullen, dit formulier is verkrijgbaar bij sportcentrum Helios, Nanda van Spijker Pedicure of Marijke Kristel.

Artikel delen:
Foto's 3
Sponsorloop voor Stichting Haarwensen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Sponsorloop voor Stichting Haarwensen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto