Muziekcafé HOFtheater met Palet - Foto: Hans Heerink
Foto: Hans Heerink

Muziekcafé HOFtheater met Palet

LEMELERVELD – Wie op maandagavond in de buurt van de Luttenbergse basisschool Esmoreit komt, kan zomaar de close-harmony-klanken van het nummer “For the longest time” of die van “California Dreaming”  opvangen. De school is namelijk de vaste repeteerlocatie van de 15 koppen tellende zanggroep Palet.

In het kader van het Muziekcafé treedt het koor zondagmiddag 9 april 2017 op in de Maanfoyer van het HOFtheater. Het concert heeft als thema Top 2000 en duurt van 15.00 tot 17.00 uur. In de laatste weken voor het concert wordt nog druk gerepeteerd. Niet alleen de zang moet perfect zijn, ook uitstraling en bewegingen zijn continu onder de aandacht.

Palet ontstond in het jaar 2000 en staat onder leiding van André Bennink. De leden komen uit Luttenberg en omgeving. Jazeker, ook uit Lemelerveld. Zoals de naam doet vermoeden is het repertoire van Palet een kleurrijk geheel van vooral Engels- en Nederlandstalige liedjes van vroeger en nu, waaronder een aantal klassiekers die ieder jaar weer in de Top 2000 van Radio 2 verschijnen. Voor het overgrote deel zingt Palet de liedjes vierstemmig.

Het koor zingt regelmatig op muziekfestivals, bij evenementen en instellingen en op 9 april voor het eerst in het HOFtheater. Cabaretier Ernest Beuving zal medewerking verlenen aan het concert, als voorproefje op een gezamenlijk optreden in Amfitheater Het Lommerrijk te Luttenberg in september van dit jaar.

Kaarten voor het concert op 9 april kunt u kopen bij Coop Luttenberg en via www.hofinsalland.nl.

 

Artikel delen: