Landgoedconcert Vilsteren: Oblivion trio

VILSTEREN – Op zondag 23 april is een jong internationaal trio te gast in het landgoedcentrum van Vilsteren. Trio Oblivion bestaat uit een Franse fluitiste, een Spaanse violiste en een Nederlandse harpiste. Zij spelen muziek van onder andere Debussy, Elgar en Piazzolla. Concert begint om 15.00 u.

Het is voor het eerst dat in Vilsteren deze bijzondere combinatie van fluit, viool en harp te horen is.
Trio Oblivion is in 2015 opgericht in Rotterdam en bestaat uit Emeline Dessi (fluit), Ana Valero (altviool) en Joukeline Sizoo (harp). Deze jonge musici hebben hun masterstudies afgerond aan de conservatoria van Rotterdam en Den Haag. Inmiddels heeft het trio een breed scala aan repertoire opgebouwd en spelen zij niet alleen Frans impressionistisch, maar ook Romantisch en hedendaags klassiek repertoire. Regelmatig maken zij uitstapjes naar muziek met Spaanse of Zuid-Amerikaanse invloeden. Voor meer info over trio Oblivion zie www.anavalero.com

Dit is al weer het laatste landgoedconcert van dit seizoen. Voorafgaand aan het concert kunt u een prachtige lentewandeling maken over het landgoed. Wandelroutes zijn te vinden bij de toegang van het landgoedcentrum, Vilsterse Allee 1d te Vilsteren. Het landgoedcentrum is vanaf 14.30 uur geopend. Na afloop van het concert is er nog een gezellige nazit met een drankje bij het knapperende haardvuur. Toegang sprijs 10 euro p.p. Het eerste drankje is bij deze prijs inbegrepen.

Artikel delen: