Man Zoekt Vrouw

REGIO – Het leven alleen als man: soms is het vrij wel zo makkelijk. Soms zou je willen dat het anders is. Steeds vaker komen situaties voor dat mannen alleen blijven wonen of (weer) alleen zijn.  

 

Bij de gezamenlijke welzijnsorganisaties in de gemeente Dalfsen (SMON, SWOL en Landstede Welzijn) komen steeds vaker signalen binnen van mannen, die alleen en zelfstandig wonen maar die een stukje gezelligheid en aandacht missen.  Er zijn wel buren, kennissen en familie helpen om de tijd in  te vullen. Een kopje koffie drinken, een dagje uit, een tochtje fietsen e.d.

 

Toch blijft de behoefte bestaan aan het (opnieuw) aangaan een nieuwe relatie.

En hoe doe je dat?

Waar ontmoet ik een vrouw om samen weer iets leuks mee te doen? Dat zijn vragen waar je niet zo gauw ergens mee naar toe kan en waar lang niet iedereen antwoord op heeft. De gezamenlijke welzijnsorganisaties in de gemeente Dalfsen organiseren:

 

Man Zoekt Vrouw

Op: woensdag 10 mei a.s.

Locatie:  Zaal Kappers (Hoonhorst), Kerkstraat 7, 7722 LR  Dalfsen

Tijdstip: 19.00 – 21.30 uur

Wat kan ik verwachten?: 3 workshops

 

  1. Hoe vindt ik iemand die bij mij past, op internet? Welke sites zijn daarvoor beschikbaar en betrouwbaar?
  2. Handige tips bij het maken van contact tijdens de 1e
  3. Hoe presenteer ik mij bij een eerste afspraak. Denk aan uiterlijk en uitstraling, wat verwacht ik van mezelf en welke verwachting heb je van een eventueel toekomstige nieuwe partner.

 

Kosten: € 5,00 inclusief 2 kopjes koffie en 1 drankje.

 

Mannen die graag zelf hun leven wat kleur willen geven en graag een nieuwe partner zouden vinden, zijn van harte welkom. Aanmelden mag bij Lucia Wolters van Stichting Evenmens: lwolters@evenmens.nl of 06-10346602. Aanmelden is niet verplicht maar we horen graag of u komt!

Artikel delen: