Sproeifeest Hoonhorst 2017 - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Sproeifeest Hoonhorst 2017

HOONHORST – Beste inwoners en omwonenden van Hoonhorst. Op 22, 23, 24 en 25 juni is het tijd het jaarlijkse Sproeifeest!! Wederom is er dit jaar getracht voor jong en oud een programma samen te stellen.

We hebben op donderdagavond 22 juni niet de minste namen op de bühne staan. Paul Wiefferink en Mathilde Geerts zullen een levendige voorstelling opvoeren. In Twente hebben zij al verschillende theaters uitverkocht. Ze hebben nog tijd gevonden om in Hoonhorst een cabaretshow te komen opvoeren. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur.

Vrijdagavond zullen de kinderen hopelijk weer in grote getale naar het dorpsplein komen om vervolgens op het feestterrein de ballonnen los te laten. Aansluitend is het mogelijk om op het feestterrein de vernieuwde kermis te verkennen! Op vrijdagavond hebben we een Pubquiz in de tent met aansluitend DJ Team het einde voor een knallende feestavond.

Zaterdag zullen we starten met een rommelmarkt en braderie. Op de braderie zullen de Stuwzangers uit Vilsteren sfeer brengen met hun muzikale klanken. Om 11.00u zal Clown Oki in de tent voor de kleintjes optreden.

 
’s Middags presenteren we wederom het succes: De Iron Muscle Run! Een survival run, waarbij je sloten en andere hindernissen tegenkomt. Deelname is individueel, met uw buurman/vrouw of met vrienden. Op de zaterdagavond gaat het dak eraf met de top live band Super Sundays.

Ook dit jaar staat de goed bezochte oecumenische viering op het zondagochtend programma, de viering zal vocaal begeleid worden door het koor Power of Music uit Heeten. De zondagmiddag zal voormalig Nederlands kampioen Patrick Smit er een spectaculaire mountainbike trial show opvoeren. Aansluitend zal de BTW-band om 16.00u de middag afsluiten en de avond openen met swingende Rock en Pop muziek. ’s Avonds wordt het feest afgesloten door DJ Hitch.

Wilt u zich opgeven voor een van de activiteiten of als vrijwilliger. Bezoek dan onze website www.sproeifeest.nl

Graag zien we u terug op het Sproeifeest!

Artikel delen: