Flessenactie Hoonhorst en Omstreken - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Flessenactie Hoonhorst en Omstreken

HOONHORST – Lever vanaf nu geen lege flessen of kratten meer in bij de supermarkt maar spaar ze op ! Dan komen de kinderen met de leden van de werkgroep van de Oecumenische viering ze bij u ophalen op donderdag 15 juni vanaf 17.30 uur.

Mocht u deze avond niet thuis zijn, wilt u ze dan klaarzetten met een briefje “lege flessenactie” zodat we ze kunnen meenemen. De opbrengt van deze lege flessen/kratten statiegeld actie zal dit jaar ten goede komen aan Stichting 4eyes.care.

4eyes.care is een stichting die als doel heeft om kansarme en weeskinderen in Kenia te voorzien van brillen. Een specifieke groep kinderen die echt kansarm zijn bestaat uit albino’s. Albinisme gaat gepaard met een lage gezichtsscherpte en licht gevoeligheid, Afgelopen jaar heeft 4eyes.care een complete albino-schoolklas voorzien van brillen en zonnebrillen.

Het is natuurlijk geweldig dat de kinderen uit Hoonhorst en omgeving actief betrokken worden bij de extra collecte die tijdens de Oecumenische viering gehouden wordt. Tijdens de viering zal dhr. Frans van Bockhoven van De Mol & De Adelaar ons over de stichting 4eyes.care komen vertellen.

Zo hopen wij dat de kinderen hun steentje bijdragen en u allen vele flessen en kratten zult sparen om deze actie evenals vorige jaren tot een groot succes te maken. ( uiteraard is een financiële gift ook van harte welkom ! ) Werkgroep Oecumenische viering Sproeifeest Hoonhorst

Contactpers. : Herman van der Vegt 06 -579 981 50

Foto's 2
Flessenactie Hoonhorst en Omstreken - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: