Handbalnieuws

DALFSEN – Morrenhof Jansen Dalfsen breidt haar technische staf uit. De Stichting Tophandbal Dalfsen maakt vandaag bekend dat zij haar technische staf uitbreidt met een assistent trainer. De in Zwolle woonachtige Miro Stare sluit per 1 augustus aan bij het team van Morrenhof Jansen Dalfsen en gaat zich samen met Monique Queis-Tijsterman bezig houden met de trainingen.

 

Miro Stare is 59 jaar en is van Kroatische afkomst. Tot 1994 heeft hij in Joegoslavië als keeper op hoog niveau gespeeld. Hij is in 1994 naar Nederland gekomen en heeft zich hier met zijn gezin gevestigd. Hij heeft als trainer diverse damesteams onder zijn hoede gehad en heeft met name bij Borhave en Bentelo goede resultaten geboekt.

Bestuurslid Adri van Leeuwen: “Wij waren op zoek naar een assistent-trainer die indien nodig ook de trainingen van Monique Tijsterman kan overnemen. Zij heeft nog enkele taken voor de EHF en het NHV. Miro Stare zal alle trainingen en wedstrijden aanwezig zijn en geheel in de lijn van onze hoofdtrainer gaan werken. Hij is op dit moment bezig om de HT4 cursus af te ronden. Daarnaast is het voor ons heel prettig dat Miro een keepersachtergrond heeft. Onze keeperstrainer Loren voor ’t Hekke verzorgt één keer per week de individuele keeperstraining en zet de lijnen uit. Miro Stare zorgt er tijdens de zaaltrainingen voor dat onze keepsters volgens de uitgezette lijnen kunnen werken. Daarmee zetten wij een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van onze dekking en onze keepsters.”

Artikel delen: