De Stuwzangers Vilsteren op weekmarkt in Olst - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

De Stuwzangers Vilsteren op weekmarkt in Olst

VILSTEREN – OLST  –  in het kader van de nieuwe haring  – Komende vrijdag is shantykoor ‘de Stuwzangers’ wederom present tijdens de weekmarkt in Olst en dit in het kader van de nieuwe haring. Vishandel Dries ter Beek i.s.m. de marktcommissie maken dit wederom mogelijk. Het is bijna een traditie aan het worden.

Vanaf  11.30 u. zijn de Stuwzangers aanwezig tijdens de Weekmarkt in Olst komende vrijdag.  Op twee locaties zal er worden opgetreden en zeker ook bij   Ter Beek Vishandel.
Onlangs werd door het shantykoor ‘de Stuwzangers’ uit Vilsteren  de 3e CD ‘ op de markt’ gebracht. Vele liederen van deze CD zijn vrijdag zeker te horen.

Vele optredens komen er aan voor de Stuwzangers.
O.l.v. dirigent Flip Jonkman Heino is men ook weer aanwezig  op zaterdag  morgen 24 juni  tijdens het Sproeifeest op de Hoonhorst.  Tijdens de rommelmarkt is het koor  te horen vanaf 10.30 u. De dag daarop– zondag 25 juni – staat het Vilstere koor  op het programma van het Straatkorenfestival in Luttenberg. En Vilsteren bruist komt er ook weer aan:  Zaterdag 1 juli.
Zie verder: www.destuwzangers.nl

 

Artikel delen: