Training Fondsenwerving

DALFSEN – Het Vrijwilligerspunt Dalfsen biedt een training Fondsenwerving aan voor alle organisaties en verenigingen in de gemeente Dalfsen.

Dit naar aanleiding van de grote enquête die het Vrijwilligerspunt dit voorjaar heeft gehouden onder maatschappelijke organisaties, cultuur- en sportverenigingen. Op de vraag welk scholingsaanbod men graag zou zien, kwam Fondsenwerving als eerste naar voren. Het Vrijwilligerspunt komt graag aan deze vraag tegemoet en biedt de training kosteloos aan.

Om als maatschappelijke organisaties alles draaiende te houden, heb je geld nodig. Dit kan op verschillende manieren binnen komen. Sponsoring en contributie is vaak het eerste waaraan gedacht wordt. Er zijn echter meer mogelijkheden om financiële middelen te verkrijgen. Gemeentelijke of provinciale subsidies bijvoorbeeld. Of het benaderen van fondsen. Er zijn veel particuliere fondsen die hun vermogen jaarlijks verdelen over projecten en activiteiten. Het vinden van geschikte fondsen kost veel tijd. Daarom bieden wij u hulp aan in de vorm van deze training.

Drs. Jolanda Kemna zal deze avond verzorgen. Zij is gespecialiseerd in fondsenwerving en subsidieaanvragen. Haar motto is: “Elk project verdient subsidie”. Wilt u als organisatie aan deze avond deelnemen, meld u dan aan. Mevr. Kemna kan dan gericht voor uw organisatie kijken welke middelen het meest geschikt zijn.

U kunt zich tot uiterlijk 1 juli aanmelden via: info@vrijwilligerspuntdalfsen.nl of telefonisch op 06-39345740 bij Ivonne Saueressig.

Artikel delen: