Verrassing voor Vrijwilliger van de Maand - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Verrassing voor Vrijwilliger van de Maand

DALFSEN – Vrijwilliger van de Maand juli, Denise van der Wijk, werd vanmiddag door de Vrijwilligersmakelaar verrast met een prachtige taart. Het Vrijwilligerspunt Dalfsen is trots op alle vrijwilligers in de gemeente Dalfsen. Om hier uiting aan te geven en om het belang van vrijwilligerswerk te belichten, is het Vrijwilligerspunt Dalfsen onlangs gestart met “Vrijwilliger van de Maand”

Vanaf nu wordt elke maand een vrijwilliger in het zonnetje gezet en wordt er extra aandacht besteed aan het vrijwilligerswerk wat deze vrijwilliger doet.

Vrijwilliger van de Maand juli, Denise van der Wijk, werd vanmiddag tijdens haar vrijwilligerswerk voor het Vrijwilligerspunt in Nieuwleusen verrast met een heerlijke taart. De taart, beschikbaar gesteld door Bakkerij Timmer in Nieuwleusen, werd haar door de vrijwilligersmakelaar aangeboden als bedankje voor haar inzet en om te vieren dat ze de eerste “Vrijwilliger van de Maand is.
Denise was aangenaam verrast. Ze vertelde dat ze al veel leuke reacties heeft gekregen sinds ze “Vrijwilliger van de Maand” is. De taart maakte het allemaal nog leuker. Zij is benieuwd wie “Vrijwilliger van de Maand” augustus wordt.

Artikel delen: