“30 jaar dorpsfeest” Herfte – Wijthmen

WIJTHMEN –  De Grassparty, wat als een feestavond begon aan de Wijthmenerplas is uitgegroeid tot legendarisch en spraakmakend dorpsfeest in Salland.

Het weekend van 1,2 en 3 september lopen Wijthmen, Herfte en omliggende dorpen leeg richting de feesttent in het weiland tegenover restaurant de Mol. De Grassparty staat 3 dagen lang in het teken van ludieke activiteiten, muziek en gezelligheid. Kort gezegd, een groot feest.

Uitgelicht
Volleybal – Zaterdagmiddag wordt er op het speciaal aangelegde strand het 5e de Mol beachvolleybal toernooi georganiseerd. In dit toernooi gaan vrienden, familie en dorpsgenoten met en tegen elkaar de strijd aan voor de felbegeerde titel.

Band Guilty six – Na de Zwarte cross, Paaspop en vele andere festivals staan ze op de Grassparty. Op de zaterdag avond trillen de boxen de tent uit onder het motto ‘’ je avond is pas compleet als je met de Guilty Six hebt gefeest’’.
WK schapendrijven – Zondag middag zal voor het eerst in de geschiedenis het WK (Wijthmens kampioenschap) plaasvinden. Dick van Dijk is een door de wol geverfde schapendrijver, die in het weiland naast het feestterrein de ware kunst van het schapendrijven aan een ieder laten zien.

Meer informatie omtrent de Grassparty is te vinden op onze Facebook-pagina en de website http://www.grassparty.nl.

Artikel delen: