Bouwt u mee aan de toekomst van Dalfsen? - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Bouwt u mee aan de toekomst van Dalfsen?

DALFSEN –  Bouwt u mee aan de toekomst van de gemeente Dalfsen? Rosengaerde roept inwoners van gemeente Dalfsen op om mee te doen. Rosengaerde heeft van de gemeente Dalfsen subsidie ontvangen voor 3 projecten. Deze projecten wil Rosengaerde graag samen met de inwoners van de gemeente Dalfsen vormgeven onder het motto samen doen.

 

Het gaat om deze 3 projecten:

  • Zo lang mogelijk thuis wonen – wat als dat even niet meer gaat
  • Op basis van een inclusieve samenleving een netwerk creëren voor jongeren met een zorgvraag
  • Inzet van Google Glass

Wilt u meepraten over deze onderwerpen? Hebt u hier ervaring mee – zelf of in uw omgeving – of hebt u ideeën? Dan kunt zich aanmelden voor de interactieve bijeenkomst Dalfsen in 3D die Rosengaerde op 27 september organiseert. Interessante sprekers gaan tijdens de bijeenkomst in op de genoemde onderwerpen. Vervolgens gaan de aanwezigen met elkaar in gesprek en krachten bundelen. Doel van deze middag is om samen te bouwen aan deze projecten. In oktober plant Rosengaerde aansluitende workshops.

Rosengaerde wil durf, denk- en doekracht bundelen om deze projecten te laten slagen. Daarom wordt u van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Aanmelden kan via directiesecretariaat@rosengaerde.nl Uw vragen kunt u ook via dit mailadres stellen of neem contact op met Rosengaerde via 0529 – 431 541.

Wanneer             woensdag 27 september 2017

Waar                    De Overkant, Kerkplein 22, Dalfsen

Programma        11.45 uur – Ontvangst met lunch (hier zijn geen kosten aan verbonden)

12.30 uur – Start interactieve bijeenkomst

16.00 uur – Einde

 

Artikel delen: