Antiek met Muziek - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Antiek met Muziek

OUDLEUSEN – Zaterdag 9 september is het weer zover dan organiseren wij weer een dag zoals het vroeger was. Vanaf 11 u tot 16.30 u. U bent allen van harte welkom op de locatie Kampendwarsweg 13 te Oudleusen. Onder het motto van Antiek met Muziek.

 

Wij doen dit jaar mee met Proef Dalfsen welke elk jaar op Monumentendag een fiets route uit zet. Bij ons hebben meerdere deelnemers een creatie tentoongesteld. Zoals: oude nagemaakte antieke fietsen, antieke auto’s, antieke bromfietsen, classic motoren, zelfs een antieke vrachtauto zal aanwezig zijn. Tevens worden diverse zelf gebouwde cigar boxen getoond en bespeeld.

Met de oude fietsen welke de afgelopen jaren zijn gefabriceerd door mijn broer Jan van Leussen wordt doorlopend een demonstratie gegeven. Het bestijgen is soms nog een hele toer. Het parade paardje is dit jaar de 5 persoons fiets. Tevens is het mogelijk dat U een hapje en een drankje of diverse snuisterijen kunt kopen. Vanaf 12 uur wordt er de hele middag dag live muziek ter ore gebracht door Aalt en Anja Westerman Deze muziek wordt u aangeboden door VOF van Leussen bestrating. Voor de kinderen is er een springkussen.

 

Als U nu komt per fiets of auto voor parkeergelegenheid wordt gezorgd. Laten we met z’n allen er een gezellige dag van maken voor jong en oud en hopen dat weergoden ons goed gezind zijn.
Groeten, Marten van Leussen

Artikel delen: