’t Denk-Gelag 15 september in de Trefkoele+

DALFSEN – Wij zijn verslaafd aan aardgas, nou en…….!? Met deze uitdagende stelling gaat ’t Denk-Gelag vrijdag 15 september de confrontatie aan tussen de aanwezigen en onze Thijs Mosterman, beleidsadviseur Milieu en Ruimtelijke Ordening in de  gemeente Dalfsen.

Wij zijn verslaafd aan aardgas.  Zonder aardgas kun je niet leven in Nederland. Onze woningen zijn in de winter te koud. Onze gascentrales zorgen voor onze elektriciteit. Met de gasverkoop betalen we onze ziekenhuizen en scholen. Maar het gas raakt op. Wil en kun jij afkicken van aardgas? Wanneer dan en hoe snel? Wie gaat dat betalen? En wat als het mislukt?

 

In ’t Denk-Gelag kunnen bezoekers hierover ongedwongen van gedachten wisselen. Iedereen is weer van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen. De avond begint om 20.00 uur en zal om 22.00 uur afgelopen zijn. Napraten kan altijd. Kom allemaal naar het pluscafé van de Trefkoele+ in Dalfsen en stel de vragen die u altijd al had willen stellen en ga de discussie aan. Daar staat ’t Denk- Gelag om bekend. De entree is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. Komt u ook?

Artikel delen: