Expositie Atelier De Caeterstee - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Expositie Atelier De Caeterstee

HOONHORST – Expositie Atelier De Caeterstee in Anjerpunt Hoonhorst. Daar exposeert elke twee maand een kunstenaar uit het Vechtdal. In de maanden september en oktober vindt u er schilderijen van ateliergasten van Atelier De Caeterstee uit Dalfsen.  

 

Vier ateliergasten van kunstenares Fietje Herbrink exposeren in het Anjerpunt te Hoonhorst. Het zijn Ina Bruggeman, Janke van Lenteren, Mieke van Lohuizen en Hennie Zweers. Zij schilderen al jaren samen in Fietjes atelier De Caeterstee aan de Heinoseweg 8 in Dalfsen. Het plezier om te schilderen is voor hen prioriteit nummer een. Zij stimuleren elkaar en profiteren daarnaast van Fietjes vakkennis en bezielende leiding. Voor deze expositie hebben zij zich laten inspireren door de Vecht. Ook van Fietje zelf is werk te bewonderen.

Fietje:” Elk schilderij is een verduurzaamd stemmingsmoment: de verbeelding van een persoonlijke gemoedstoestand, een intieme ervaring, een poëtische impuls, een doorleefd gevoel of een bijzondere gewaarwording. Invloeden van buitenaf worden omgezet in verinnerlijkte beelden. Spontaan bezig zijn, dat blijft belangrijk. Ook stimuleer ik graag anderen vanuit die gevoelens te werken.”

Alle vijf exposanten wonen en werken in het Vechtdal en laten zich graag inspireren door de natuur.

Openingstijden expositie: dagelijks van 10.00 – 17.00 u en do 19.00 – 21.00 u.

 

 

Artikel delen:
Foto 1