Flat - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Flat

DALFSEN – De eerste jeugdvoorstelling na de zomervakantie is geschikt voor jeugd van 6 tot 100 jaar. Een echte aanrader voor alle mensen in Dalfsen want het is een prachtige, lieve, humoristische en muzikale voorstelling, gespeeld door Jansen en de Boer met behulp van twee levensechte poppen:

Meneer Willem die kalm in de Wegflat woont, waar hij dagelijks de lift neemt naar zijn postvakje, dagelijks een broodje-ei eet en dagelijks tv kijkt, en mevrouw Ella, die naast Willem komt wonen in de Wegflat. Meneer Willem wil dan opeens weer kunnen rennen, zoals hij dat op tv ziet bij de Olympische spelen. Tussen het in- en uitademen neemt hij geen pauze meer. De kloppen van zijn hart buitelen over elkaar heen. De ene klop begint al, terwijl de andere nog bezig is. Vandaag ….. neemt meneer Willem de trap naar beneden.

Hoe kan eenzaamheid in tweezaamheid veranderen? Jansen en de Boer laten het met de poppenvoorstelling FLAT in theater de Stoomfabriek zien voor slechts 7,50 per toegangskaartje. FLAT is een poppenvoorstelling met veel muziek. In FLAT laat Jansen en de Boer zien dat het nooit te laat is om verliefd te worden (of toch wel?)

Leuk voor jong en oud! Kom je ook?

 

Artikel delen:
Foto 1