Programma T’Uliefeest 2017

HOONHORST – GANZEPAN – Inmiddels zijn wij begonnen met het opbouwen van het te gekke Uliefeest! Hierbij het programma van komend weekend in Hoonhorst! Vrijdag 22 septempber  FOUTE PARTY met onder andere: Jopie Trandendal!

Vanaf 19:00  uur starten wij met de autotrek en oldtimertrek.. Daarnaast zullen er een aantal sport vrachtwagens en jeeps komen slepen. Na al dat gesleep gaan we de feest ombouwen tot een fout, zeer fout feest. Ben je de drukte in de tent zat? Kom dan lekker aan ons strandje liggen en geniet van de Cocktails uit de Cocktailbar.

Za 23 sept. Trekkerslep, autovoetbal en s ‘avonds Henk Wijngaard en de BTW Band.

Zaterdag wordt een top dag/avond. Vanaf 11:00 starten we met de trekkerslep, deze zal tot ongeveer 17:00 door gaan. In de middag is er mogelijkheid mee te doen aan de autovoetbal (de auto’s staan voor u klaar). Met Henkwijngaard en de BTW Band hebben we dit jaar vette muziek in huis gehaald. Daarnaast draait het HELE weekend vanaf donderdag ochtend de ULIE-FM 106.9 en zijn wij vanaf vrijdagavond live te volgen op www.uliefeest.nl en via de facebook pagina!

Hopelijk zien we jullie komend weekend 22 en 23 september op het terrein van T’Uliefeest!

OHJA! Inschrijven voor de oldtimer- en autoslep, autovoetbal is NU nog mogelijk !!! Inschrijving voor de trekkerslep is gesloten!

De startlijst voor trekkerslep staat online!

Artikel delen: