Trefkoele+ doet mee met national integratiediner - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Trefkoele+ doet mee met national integratiediner

DALFSEN – Donderdagavond 12 oktober 2017, vanaf 18.00 uur, viert Kulturhus Trefkoele+, in haar PlusCafé aan de Ruigedoornstraat, het Nationaal Integratiediner, een evenement waarbij mensen bij elkaar komen om elkaar beter te leren kennen.

Trefkoele+ doet mee aan het Nationaal Integratiediner omdat eten verbindt, het speelt in iedere cultuur een belangrijke rol en achter ieder gerecht zit een verhaal. Dat brengt vaak hele andere onderwerpen op tafel. Aan tafel bij het Nationaal Integratiediner ontdekken mensen dat ze misschien wel heel veel verschillen van elkaar, maar dat zij ook veel overeenkomsten hebben. Én mensen ervaren dan al snel dat verschillen niet eng zijn, maar juist interessant.
Want verschillen leiden tot andere inzichten en nieuwe ideeën. Nieuwe ideeën leiden op hun beurt weer tot verbeteringen, daarom luidt het motto van het Nationaal Integratiediner ook als volgt: “het verbinden van mensen + het vieren van verschillen = het benutten van kansen.”
Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.trefkoeleplus.nl Meer informatie via telefoonnummer 0529- 432338 van Trefkoele+ of op haar site.
De deelname en de toegang zijn gratis.

Artikel delen: