Trefbaltoernooi 2017 gemeente Dalfsen

DALFSEN – Op woensdagmiddag 27 september wordt de aftrap gehouden van de 3e editie van het meest fanatieke sporttoernooi in de gemeente Dalfsen: Het Schooltrefbaltoernooi! Dit jaar worden er, vanwege de grote belangstelling, wederom twee voorrondes gehouden in Dalfsen en Nieuwleusen.

 

Dalfsen

De groepen 5/6 van de scholen uit Lemelerveld, Hoonhorst en Dalfsen zijn voor woensdag 27 september uitgenodigd. Maar liefst 19 teams hebben zich aangemeld vanuit nagenoeg alle uitgenodigde scholen. Dat belooft weer een waar spektakel te worden! De eerste wedstrijden beginnen om 14.30 uur in de Trefkoele+ (Hal 1) en duren tot 17.00 uur.

 

Nieuwleusen
De voorrondes in Nieuwleusen (de Schakel) staan gepland op woensdag 4 oktober, hiervoor is het voor de scholen in Oudleusen en Nieuwleusen nog mogelijk om zich aan te melden tot maandag 2 oktober 12.00 uur. Er kunnen maximaal 20 teams deelnemen dus wees er snel bij want vol = vol.

 

De finales worden gehouden op woensdag 11 oktober van 14.30 uur tot 16.30 uur in de Schakel in Nieuwleusen. Om 16.45 uur worden de winnaars van het Trefbaltoernooi 2017 bekend gemaakt onder leiding van de buurtsportcoaches en wethouder Ruud van Leeuwen. Ouders, oma’s, opa’s en overige geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd op de speciaal daarvoor (extra) ingezette tribunes, zodat u uw zoon/dochter/kleinkind van dichtbij kunt aanschouwen en aanmoedigen!

Artikel delen: