SV Dalfsen zet zegereeks voort - Foto: eigen geleverde foto

SV Dalfsen zet zegereeks voort

DALFSEN – Met een 2-0 overwinning op OVC’21 zette SV Dalfsen haar zegereeks voort en staat met 9 punten uit drie wedstrijden bovenaan in de derde klasse C. Vanwege de overvloedige regenval werd er gespeeld op kunstgras en onder een lekkere najaarszon werd om 14.00 uur afgetrapt.

Dalfsen nam gelijk vanaf de aftrap de regie en speelde voornamelijk op de helft van Ommen. In de 16e minuut leidde dit tot een technisch fraaie goal van Maarten Pouwels. Ommen had moeite om het spel van Dalfsen te ontregelen maar werd af en toe via een snelle uitbraak toch gevaarlijk. Zo kreeg Ommen vlak voor rust een paar geweldige kansen maar mede dankzij goed keeperswerk van Mark Knol bleef het 1-0 voor de thuisploeg. Na rust een aanvallend Dalfsen dat met mooie combinaties de verdediging van Ommen kraakte, maar het was steeds het laatste zetje waar het aan ontbrak.

Het duurde dan ook tot de 78e minuut dat Dalfsen wist te scoren. Een corner werd verschillende keren aangeraakt en uiteindelijk besliste de scheidsrechter die op de lijn stond dat het een doelpunt was. Als doelpuntenmaker is Erik Koedijk geregistreerd maar helemaal zonder twijfel is dit niet. Dalfsen speelde hierna de wedstrijd professioneel uit. Na afloop van de wedstrijd was er nog een heuse persconferentie in het clubgebouw waarbij Ere-voorzitter Jos Ramaker de beide trainers en aanvoerders op een leuke manier interviewde. Volgende week speelt Dalfsen uit in Sleen, aanvang 14.00 uur.