Rabobank Coöperatie Weken

OUDLEUSEN – De Rabobank Coöperatie Weken zijn weer van start gegaan en de Oranjevereniging Oudleusen en Plaatselijk Belang Oudleusen e.o. doen mee !

De Rabobank Coöperatie Weken zijn bedoeld om maatschappelijke projecten financieel te ondersteunen en verder te versterken. Van 1 november tot en met 15 november kunt u stemmen op de deelnemers. Alle leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek die voor 1 oktober 2017 lid zijn geworden en particuliere klant (vanaf 12 jaar) zijn bij deze bank mogen hun stem uitbrengen. De bijdrage is afhankelijk van het aantal stemmen dat door de leden uitgebracht wordt op een initiatief. Hoe meer stemmen, hoe groter de financiële bijdrage! U kunt bepalen op welke initiatieven u wilt stemmen en u bepaalt dus waar het geld naartoe gaat. Als lid kunt u meerdere initiatieven steunen en u krijgt hiervoor vijf stemmen, waarvan u er met maximaal twee op hetzelfde initiatief kunt stemmen.
Plaatselijk Belang oudleusen e.o. heeft als doel de vereniging zelf. Zo betaald PB elk jaar het klokkengeld, laat de jarigen bezoeken (v.a. 80st verjaardag jaarlijks), organiseert elk jaar een busreis en de Bingo. Op 28 oktober organiseert PB zelfs een jubileum middag/avond voor iedereen. Houd het geld dus in Oudleusen en breng uw stem uit !

Artikel delen: