N35: uitnodiging informatieavond 30 oktober

WIJTHMEN – Rijkswaterstaat en Heijmans Infra BV organiseren op 30 oktober 2017 een informatieavond over de N35 Zwolle-Wijthmen. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. We beginnen om 19.00 uur met een plenaire presentatie.

Tijdens de avond informeren we u over de stand van zaken van de wegverbreding N35 Zwolle – Wijthmen. Speciale aandacht is er voor de werkzaamheden van de komende maanden en de ‘kettingkast’: de tijdelijke verkeerssituatie die komend najaar ingaat.

Wat kunt u verwachten?In de plenaire presentatie geven we uitleg over de ‘kettingkast’. Verder volgt een toelichting op de werkzaamheden van de komende maanden en een doorkijk naar de planning van 2018. Na afloop heeft u volop gelegenheid om vragen te stellen. Ook kunt u de aangepaste versie van het concept-inrichtingsplan (nieuwe bomen en bosvakken) en tekeningen van de geluidschermen bekijken.Waar en wanneerDe avond vindt plaats op 30 oktober 2017, van 19.00 tot 21.00 uur bij Café Restaurant De Mol, Heinoseweg 32 in Wijthmen. Wilt u de presentatie bijwonen, zorg dan dat u er om 19.00 uur bent.

 

Artikel delen: