Voorzitterswissel Auto van Ewijk/LHC - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Voorzitterswissel Auto van Ewijk/LHC

LEMELERVELD – Tijdens de ledenvergadering van 9 oktober heeft voorzitter Jos Wilms aangegeven dat het tijd is om het stokje over te dragen.

Na 15 jaar het voorzitterschap met veel passie en beleving uitgevoerd te hebben, wordt het stokje nu overgenomen door Nicole van Oene. “Het is niet dat ik het niet meer leuk vind, maar na 15 jaar is het echt tijd voor vernieuwing, een frisse wind, nieuwe ideeën”, aldus Jos Wilms.

Jos Wilms heeft in 2002 de voorzittersrol overgenomen van Coos Jansen. Ooit is hij op 18 jarige leeftijd als speler gestart bij het toenmalige herenteam. Al snel werd dat uitgebreid met het trainen en coachen van jeugd, zitting in diverse commissies, etc. Nadat hij stopte als speler is hij jarenlang trainer geweest van dames 1. Na deze periode werd Jos gevraagd als voorzitter van het bestuur van Auto van Ewijk/LHC. Deze rol is hem op het lijf geschreven. Hij is een betrokken persoonlijkheid, die met passie en beleving mensen wist te enthousiasmeren voor onze vereniging. Een nieuwe bestuursopzet werd geïntroduceerd, met verregaande zelfstandige commissies onder het bestuur. Naast het voorzitterschap is Jos als scheidsrechter actief en zit hij namens de handbal in de Stichting Sportbelangen Lemelerveld.

Niet alleen Jos is een gepassioneerd handbalman, het hele gezin Wilms handbalt en is binnen de vereniging actief. Erna, de vrouw van Jos, en hun vier dochters handballen. Maar dat niet alleen, er wordt training gegeven, gecoacht en er worden kaderfuncties ingevuld! Het is ze met de paplepel ingegoten om het zo maar te zeggen.

Auto van Ewijk/LHC is een mooie, gezonde en vooral gezellige vereniging. Ons kent ons. De lijntjes binnen de vereniging zijn kort. Speelsters, trainers, coaches en kader spreken elkaar regelmatig.
De saamhorigheid, we zijn samen een vereniging, is mede door Jos Wilms zo gegroeid.

Tijdens de afscheidsreceptie van zaterdag 28 oktober hebben wij een borrel gedronken op 15 jaar voorzitterschap en herinneringen opgehaald. Als verrassing heeft Jos de vereniging drie trainingspoppen geschonken! Daar kunnen de teams naar hartenlust mee trainen. Wat een aanwinst deze drie ‘nieuwe leden’.
Jos blijft als scheidsrechter en in verschillende commissies actief betrokken bij de handbalvereniging en daar zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee.

Wij willen, namens het bestuur en de gehele vereniging, Jos ontzettend bedanken voor zijn inzet, betrokkenheid, passie en de manier waarop hij zich als persoon heeft ingezet voor Auto van Ewijk/LHC. En ik weet het, een goed voorbeeld doet goed volgen!

Artikel delen: