Sinterklaasfilm Bennie Stout in de Stoomfabriek - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Sinterklaasfilm Bennie Stout in de Stoomfabriek

DALFSEN – De avonturen familiefilm BENNIE STOUT speelt zich af in de jaren ’30. Benjamin “Bennie” Stout doet zijn naam eer aan. Samen met zijn zeepkist, een zelfgemaakt trapauto, zet hij de boel regelmatig op stelten.

Bovenaan zijn verlanglijstje voor Sinterklaas staat de nieuwe glimmende trapauto, die hij in de etalage van de speelgoedwinkel heeft gezien. Maar het is crisistijd en Bennies vader besluit om voorlopig in Spanje te blijven om extra geld te verdienen. Bennie heeft nog maar één wens: hij vraagt Sinterklaas ervoor te zorgen dat zijn vader snel thuis komt, zodat ze met de hele familie pakjesavond kunnen vieren.

Al snel komt Bennie erachter dat dat niet zo eenvoudig is. Hij bedenkt een list om zijn vader zelf op te halen. Hij schrijft stiekem zijn naam bij de “stoute kinderen” in Het Grote Boek van Sinterklaas. Want als “stout jongetje” moet je mee in…

26 november om 14:30 in het theater. Meer info op www.theaterdestoomfabriek.nl. Tickets ook verkrijgbaar bij de Primera in Dalfsen.

Artikel delen:
Video 1
Video: Bennie Stout Trailer
Foto 1