Vechtdalcup gewonnen door TV Gramsbergen - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Vechtdalcup gewonnen door TV Gramsbergen

REGIO – De afgelopen twee weekeinden is er in de tennishal te Hardenberg door ca. 200 tennisliefhebbers in verschillende klassen gestreden om de auto Combi Vechtdalcup. Dit indoor dubbeltoernooi, dat al voor de 17e keer werd georganiseerd, is een strijd tussen 7 tennisverenigingen uit het Vechtdal

Vanaf zaterdagochtend 4 november werden de rackets en ballen uit de tas gehaald om over twee weekeinden heen in totaal 91 wedstrijden te spelen. De vereniging die aan het eind van het toernooi het hoogste puntengemiddelde over de gespeelde wedstrijden heeft behaald gaat er met de Vechtdalcup vandoor. DLTC Gerner mocht dit jaar voor de tweede keer in successie deelnemen aan dit toernooi en ruim 20 spelers en speelsters vanuit Dalfsen streden in 29 leuke wedstrijden om de eer. In verschillende samenstellingen werden de dubbels afgewerkt en werd er flink gestreden om de punten.

Vanuit de kantine konden toeschouwers de wedstrijden van telkens een uur op de drie banen goed volgen. Zij konden ook meedoen met de verloting, waarvoor vanuit de verschillende dorpen ca. 250 prijzen en prijsjes bijeen waren gebracht. Het aanbod van de prijzen vanuit (de omgeving van) Dalfsen viel hierbij zeer in de smaak. Diverse bedrijven hebben hiervoor belangeloos leuke prijzen ter beschikking gesteld, waarvoor dank. Mede door de opbrengsten vanuit de verloting kan dit toernooi in stand worden gehouden.

 

Na vier dagen van verbeten strijd, allemaal in een gezellige en harmonieuze zetting, moest de beslissing vallen in de laatste speelronde. Uiteindelijk bleek TV Gramsbergen aan het langste eind te trekken en hun naam op de Vechtdalcup 2017 te mogen graveren. Helaas moest er ook dit jaar een vereniging als laatste geklasseerd worden en ondanks een fanatieke inzet in zeer leuke en spannende wedstrijden was het DLTC Gerner dat als laatste eindigde.

 

Echter, gezien de positieve geluiden vanuit de diverse deelnemers, hebben we goede hoop dat DLTC Gerner volgend jaar met nog meer tennisliefhebbers zal deelnemen om de eer van de vereniging en het dorp Dalfsen hoog te houden.

Bij deze alle spelers, speelsters en sponsoren hartelijk bedankt voor hun bijdrage en tot volgend jaar op 3/4 en 10/11 november 2018 in de tennishal te Hardenberg.

Namens de toernooicommissie,
DLTC Gerner

Artikel delen:
Foto's 2
Vechtdalcup gewonnen door TV Gramsbergen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto