50 Miljoenste bezoeker DalfsenNet

50 Miljoenste bezoeker DalfsenNet

DALFSEN – Het is onvoorstelbaar, maar vandaag twee jaar geleden om exact een halve minuut voor half acht ‘s avonds, bezocht de 25 miljoenste bezoeker de website van DalfsenNet.

En nu, twee jaar later, komt de 50 miljoenste bezoeker in zicht. Misschien bent u dat wel?

Hoe dan ook: bij zulke aantallen hoort een leuke actie met mooie prijzen. Meedoen is simpel. Raad de vraag en maak kans op een van de vele prijzen, beschikbaar gesteld door echte Dalfser ondernemers.

Wat wordt er gevraagd? Geef het goede antwoord op de vraag hoeveel items en foto’s er vanaf 2013 zijn geplaatst op DalfsenNet tot 21 november 2017

Deelnemers mogen slechts eenmaal meespelen onder vermelding van naam, email-adres en telefoonnummer.

De actie duurt tot het moment dat de 50 miljoenste bezoeker een bezoek aan DalfsenNet heeft gebracht. Klik hier om mee te doen.

Hoofdprijs: Kerst-arrangement voor twee personen op Tweede Kerstdag. Het Super Kerstbuffet, inclusief twee drankjes per persoon bij Het Boskamp. de beheerder van deze site.

Vanaf nu komen er tot aan de 50 miljoenste, prijzen online van de vele winkeliers die deze actie mogelijk hebben gemaakt.

Bij zulke aantallen hoort een leuke actie met mooie verrassingen. Inmiddels hebben vele Dalfser ondernemers prijzen beschikbaar gesteld en daar zijn we als DalfsenNet trots op. Net zo trots als op het feit dat de site dagelijks door zo’n 45.000 mensen wordt bezocht. Wie als winkelier bij de actie wil aanhaken, kan een email sturen naar klik hier. Reclame gegarandeerd, want uw naam en bedrijf worden vermeld.

 

Artikel delen: