Avond voor nieuwe inwoners - Foto: Gemeente Dalfsen
Foto: Gemeente Dalfsen

Avond voor nieuwe inwoners

DALFSEN – Avond voor nieuwe inwoners gemeente Dalfsen goed bezocht. Afgelopen dinsdagavond, 21 november, werd een avond voor nieuwe inwoners georganiseerd door gemeente Dalfsen. Alle nieuwe inwoners die tussen 1 oktober 2016 en 1 oktober 2017 in Dalfsen zijn komen wonen, kregen een uitnodiging.

De opkomst was goed: bijna 120 mensen kwamen kennismaken met het college van burgemeester en wethouders, een van de wijkagenten en andere nieuwe inwoners. Tijdens deze avond kregen de nieuwe inwoners de kans om vragen te stellen aan burgemeester Han Noten en de wethouders Klaas Agricola, Jan Uitslag en Ruud van Leeuwen.

Ook was een van de wijkagenten aanwezig. De aanwezigen maakten van de gelegenheid gebruik en vuurden verschillende vragen op de burgemeester, wethouders en wijkagent af. De onderwerpen liepen uiteen van woninginbraak tot prullenbakjes voor hondenpoep. Met name de rust, het groen en de vriendelijkheid van mede-inwoners van de gemeente werden gewaardeerd door aanwezigen. Al met al een avond waar gemeente Dalfsen tevreden.

 

Er is ook een kort filmpje gemaakt van deze avond. De link hiervan is: https://www.youtube.com/watch?v=L0BlcHxrj4A

Foto's 2
Avond voor nieuwe inwoners - Foto: Gemeente Dalfsen
Foto: Gemeente Dalfsen
Artikel delen: