Vrijwilligers waarderingsavond - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Vrijwilligers waarderingsavond

DALFSEN – Het Vrijwilligerspunt Dalfsen nodigt alle vrijwilligers van de gemeente Dalfsen uit voor de vrijwilligers waarderingsavond!
Wanneer: zaterdag 9 december 2017
Waar: Trefkoele+ te Dalfsen
Tijd: 20.00 uur

Als blijk van waardering voor de tomeloze inzet van de vele vrijwilligers die in de gemeente Dalfsen actief zijn, organiseert het Vrijwilligerspunt, namens de gemeente Dalfsen, een filmavond. Op deze manier willen we iedereen bedanken die zich belangeloos en enthousiast inzet voor een vereniging of organisatie.

U kunt op deze avond genieten van één van de volgende films. Uiteraard met popcorn en een drankje.

Lion
Een 5-jarige Indiase jongen raakt verdwaald in de straten van Calcutta, duizenden kilometers van huis. Hij overleeft vele uitdagingen waarna hij door een stel in Australië wordt geadopteerd. 25 jaar later besluit hij op zoek te gaan naar zijn verloren familie.

The lady in the van
Autobiografisch verhaal van Alan Bennett, waarin de Britse schrijver (Alex Jennings) een bijzondere band ontwikkelt met Miss Shepherd (Maggie Smith), een oude dame die gedurende vijftien jaar in een busje op zijn oprijlaan woonde. Wat begint als een misgunst wordt een relatie die hun levens zal veranderen.

The red turtle (animatie)
Een schipbreukeling moet overleven op een tropisch eiland dat alleen bevolkt wordt door schildpadden, krabben en vogels. Hij zal zich moeten aanpassen om te kunnen overleven, hetgeen niet meevalt. Het verhaal betreft – zonder gesproken woord – de verschillende ‘grote’ fases die de schipbreukeling ondergaat.

U kunt uw keuze tot uiterlijk 6 december doorgeven aan info@vrijwilligerspuntdalfsen.nl

Wij hopen u allen weer te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,
Medewerkers Vrijwilligerspunt Dalfsen

Foto's 3
Vrijwilligers waarderingsavond - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Vrijwilligers waarderingsavond - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: